English Nederlands Français

Sinds ik met competitie gestopt ben, ben ik me meer gaan toeleggen op het trainen en onderwijzen van anderen in judo. Dit doe ik als bondscoach voor de jeugd, binnen mijn eigen judoclub, maar ook op projectbasis bij andere clubs of georganiseerde trainingsstages. Bij zulke gelegenheden heb ik meer tijd om mijn kennis en ervaring over te dragen aan een vaste groep.

Ik heb dit in de afgelopen jaren regelmatig gedaan, in het binnen- en buitenland, variërend van een aantal dagen tot een week. In zo'n langere periode met één of twee trainingen per dag, heb ik de mogelijkheid om een breed scala en technieken en tactieken aan te leren.

Meestal wordt door wedstrijdjudoka's deelgenomen aan trainingsstages. Zij willen extra effort steken in hun ontwikkeling, veelal gericht op komende kampioenschappen.

Afhankelijk van het niveau en de doelstelling van de deelnemers stel ik een programma samen om zoveel mogelijk rendement uit de trainingen te halen. Er zijn zóveel interessante onderwerpen om aan te werken!

Om een idee te krijgen van clinics en trainingsstages die ik verzorgd heb, kun je een aantal oude voorbeelden bekijken.

Heb je interesse of vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.